ec

Jak nejlépe relaxovat na zahradě?

Kateřina M.   7 října, 2019   Žádný komentář

Chcete si užít maximálního odpočinku, když přijdete po práci domů? Nejlepším místem k tomu je vaše zahrada. Není nic lepšího, než si užít v klidu svůj nerušený kousek přírody. Máme pro vás několik chytrých rad a dobrých tipů, jak si zasloužený relax na vaší zahradě ještě více zpříjemnit a maximálně užít. Pojďte se na ně podívat.

Bazén pro horké letní dny

Není nic lepšího, než přijít domů a skočit v letním horkém dni do příjemně vychlazeného bazénu. Ať už máte velký zapuštěný bazén na plavání nebo menší nadzemní pro ochlazení se, jedná se o skvělý relax. Díky vlastnímu bazénu nemusíte chodit na plavecký stadion nebo k řece a vykoupete se pohodlně na své zahradě. Také si můžete na vodní radovány pozvat kamarády a užít si bazén společně.

Místa k sezení a k ležení

Základem dobrého relaxu je mít místo, kam se můžete posadit nebo kam si můžete nerušeně lehnout. Zahradní nábytek se hodí pro grilování, rodinné oslavy i pro večerní posezení s dobrým pitím. Obvykle se skládá z několika židlí a z prostorného stolu, na které můžete dát dekorační ozdoby nebo jej používat jako jídelní stůl. Chcete-li si zdřímnout, potom určitě oceníte rozkládací lehátka. Ty se hodí nejen k bazénu, ale také na terasu nebo volně na zahradu na sluníčko pro opalování. Skvělým tipem pro relax na zahradě je pak houpací síť. Můžete si ji natáhnout mezi stromy i do speciální konstrukce.

Pro dostatek soukromí a hezké prostředí

Abyste si mohli na své zahradě užít odpočinku naplno a vychutnat si chvíli klidu, je zapotřebí, abyste měli dostatek soukromí. K tomu se hodí plachty na plot nebo živé ploty. Kromě toho, že vás ochrání před pohledy zvědavých sousedů a náhodných kolemjdoucích, vám poskytnou i závětří a příjemný stín v horkých letních dnech. Pocit soukromí a stín na zahradě vytváří také přítomnost keřů a stromů, které vám navíc mohou přinést sladké plody. Spolu se skalkou, záhonky nebo zahradními dekoracemi pomohou vytvořit příjemné prostředí, ve kterém se vám bude ještě lépe relaxovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.