happy

Doplňky stravy, které pomohou vašemu zdraví

David K.   13 března, 2023   Žádný komentář

Jaro je vždy spojeno s určitou detoxikací organismu. Zároveň byste toto období neměli podceňovat z pohledu přísunu dostatečného množství vitamínů a minerálů. Vhodné je užívat přírodní doplňky stravy, s nimiž se budete cítit skvěte, posílíte svoji imunitu a možná se zbavíte i nežádoucích problémů.

Spirulina a chlorella

Vaším pomyslným odrazovým můstkem se může stát spirulina + chlorella. Tyto důležité látky lze tělu dodávat v té nejpřirozenější formě. Jde o cenné látky, o čemž se můžete přesvědčit v následujících řádcích. Například chlorella podporuje růst střevní mikroflóry. Cílí především na lidská játra, která plní v těle člověka velice důležitou roli. S pomocí chlorelly se můžete zbavit toxických látek v těle a zároveň podpoříte imunitní systém.

Naopak spirulina je zdrojem cenných a čerstvých živin. S pomocí spiruliny se těšte na ochranu před oxidačním stresem, ale také na celkovou podporu vitality, což může být po zimním období hodně důležité. Spirula + Chlorella + Prebiotikum nejlépe zakoupíte v Gigalékárně. Výrobcem tohoto přírodního doplňku stravy je pak společnost NATURVITA.

biosil

Přírodní doplňky mají zelenou

Pokud chcete posílit své tělo, vsaďte právě na přírodní doplňky stravy. V tomto směru vám může být nápomocen vitamín K2, D3, B12 a mnohé další. Právě vhodná volba vitamínů se postará o to, že se vyhnete chřipce a nachlazení. Zároveň můžete docílit duševní rovnováhy, zbavíte se stresu a podpoříte lepší spánek. Detoxikace těla je velice důležitá, protože ve výsledku souvisí s podporou imunitního systému.

Nepodceňujte své zdraví, které je vlastně tím nejcennějším, co máte. Vitamíny a minerály se navíc mohou podepsat na vaší kráse, o zdraví ani nemluvě. Volte doplňky stravy, po jejichž aplikování se budete cítit lépe. Dejte přednost přírodním výrobkům. Ty jsou pro vaše tělo tím nejlepším.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.